sunnuntai 21. joulukuuta 2014

TI-KE-TO-PE

Tiistaina nähtiin Amandan ja lasten kanssa, tällä kertaa mentiin magnuson parkkiin, kerrankin ei satanut vettä, niin oli kiva mennä lasten kanssa ulos.


Illalla näin Nathalien perheen uutta au pairia Andreaa. Käytiin Panera breadissa syömässä ja juteltiin kaikesta. Niin outoa, että Nathalie ei ole enään täällä, vaan Andrea hoitaa nyt Nathalien lapsia, mutta niin se au pair-elämä vaan toimii.

Keskiviiikkona Amdana ja sen pikkuinen tulivat meille leikkimään. Oli helppo aamu, kun tytöt vaan leikki keskenään ja me makoiltiin siellä A:n huoneen lattialla.

IMG_3189


Illalla olin luvannut tehdä dinneriä hosteille. Tein lihapullia ja perunamuussia, ei onnistunut yhtähyvin muussi kuin viimeksi, mutta kyllä se syötiin! Ja lihapullat oli hyviä!

Torstaina oltiin sovittu playdatet Andrean ja Amandan kanssa Andrean luona. Oli kiva nähdä niiden lapsiakin, vauvat olivat kasvaneet hirmuisesti! Saatiin kuuden lapsen ja kahden vauvan kanssa kunnon sirkus aikaseksi taloon, Andrean (Nathalien edellinen) hostäiti oli myös kotona, mutta hänestä oli vaan tosi mukava, että oltiin lasten kanssa leikkimässä sielä.

IMG_3196
IMG_3197
IMG_3200
IMG_3203
IMG_3205


Illalla lähdettiin Amandan kanssa sculpture parkkiin, missä nähtiin myös ruotsi-Annan kanssa. Siellä oli joku valohässäkkä. Luultiin, että olisi ollut jouluvaloja, mutta oli vaan kynttilöillä tehty kävelykujat ja siellä katseltiin samoja taideteoksia, mutta vaan valaistuna. Kävin samassa paikassa kesällä hostien kanssa, kun hostisän äiti oli täällä.

IMG_2803 (2)
IMG_2824 (2)
IMG_2834 (2)
IMG_2838 (2)


Perjantaina käytiin A:n kanssa lopettamassa mun kuntosali-jäsenyys ja sen jälkeen mentiin northgateen leikkimään. Törmättiin samalla Alysoniin, pitkästä aikaan, oli ihana nähdä ja samalla Alyson näki A:n ensimmäistä kertaa.

Illalla tavattiin Isabellen (ruotsalainen au pair, joka on lähtenyt elokuussa viikko ennen Annaa) perheen uusi au pair Linnea Amandan kanssa. Käytiin red mills burgeris dinnerillä ja sen jälkeen mentiin Menchie'siin 5 dollarin froyolle.


Illalla mentiin suht ajoissa kotiin, koska seuraavana aamuna mulla ja Amandalla oli tiedossa aikainen herätys!

- Hanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti