maanantai 15. joulukuuta 2014

4 weeks left..

Moikka taas! Nyt kirjottelen koneella, mitä en ole tehnyt kai heinäkuun jälkeen, kuvat on vaan niin paljon helpompi lisätä puhelimella bloggeriin. Noh, katotaan, mitä tästä tulee!

Torstaina oli sadepäivä, mentiin siis minä ja lapset eläintarhan sisäleikkialueelle. Siinä meni aamu taas nopeasti.

Illalla näin Washington DC:s au pairina ollutta Arlaa. Arla on nyt travel monthilla länsirannikolla. Oli kyllä tosi mukava nähdä, kun olen Arlankin blogia koko vuoden lukenut. Mentiin syömään red mills burgeriin ja juttua kyllä riitti, todella outoa, kun tää suomalaisten au pairien blogi "yhteisö" on aika pieni, niin muka aina tuntee kaikki, vaikka ei ole ihmisiä ikinä nähnytkään!

Dinnerin jälkeen käytiin vielä Kerry parkissa ja oli ihan hirveä myrsky, siis tuuli ihan älyttömän kovaa, niin ei siellä pitkään viihdytty. Tämän jälkeen lähettiin jäätelölle molly moon'siin, oon käynyt sielä kerran aikaisemmin, se on siis seattlelainen jäätelöyritys, ei oo mitään mun lempparia, mutta piti Arlan kanssa tehdä jotain seattlelaista!

IMG_3128

Tän jälkeen heitin Arlan takasin hostellille ja lähin itse myös kotiin.

Perjantaina käytiin A:n kanssa macysillä ja targetissa, en ottanut A:lle rattaita mukaan, niin huomasi kuinka paljon neiti nautti, kun sai kävellä ympäriinsä.

Päiväuniaikana leivoin korvapuusteja, oli kyllä hyviä! Niitä on vieläkin jäljellä, haha.


Illalla näin taas Arlan kanssa, tällä kertaa otin bussin downtowniin, missä pyörittiin ympäriinsä. Tää oli vika kerta kuin nähtiin Seattlessa, nimittäin Arla jatkoi matkaa San Franciscoon lauantai aamulla. Oli kiva kyllä nähdä ja eiköhän sitä joskus tule suomessa nähtyä!

IMG_3134


Lauantaina mun oli tarkoitus nukkua pitkään, mutta eihän siitä tullut mitään, kun en tajunnut laittaa korvatulppia korviin. Heräsin sitte aikasin, kattelin leffaa ja luin kirjaa. Nukuin päiväunetkin ennen kuin nousin oikeesti sängystä.

Kahen aikaa aloin sit valmistautua. Nadine tuli ottamaan minut kyytiin ja mentiin suomikirkolle kattomaan suomikuoron joulujuhlaa ja saatiin jouluruokaa! Oli kyllä hyvää, pari vuotta sitten kukaan ei olisi uskonut, että minä sanon, että jouluruoka oli hyvää.

IMG_3141
IMG_3142


Joulujuhlan jälkeen Nadine vei mut Amandalle, missä katsottiin leffa In your eyes, oli todella hyvä elokuva tai minä ainakin tykkäsin tosi paljon. Leffa oli vähän erilainen, että ei varmasti kaikki tykkää.

Sunnuntaina soi herätyskello puoli 9, koska olin lupautunut lähtemään hostien kanssa aamupalalle ennen LCC-tapaamista. Vähän jälkeen yhdeksän lähdettiin kohti downtownia, muttei päästy siihen ravintolaan, mihin hostit olisivat mut halunnut viedä. Kaikkiin paikkoihin olisi ollut 1-2 tunnin odotus kuudelle hengelle. Päädyimme siis cheesecake factoryyn, olisin mielummin mennyt johonkin muualle hostien kanssa, olisi nähnyt muita paikkoja, eikä meidän hostitkaan tykkää cheesecake factorystä.

Vähän jälkeen 11 mentiin sitten tapaamaan mun LCC:tä. Meillä ei nyt ollut mitään suurempaa ohjelmaa, mentiin vaan joulukaruselliin. Ratsastin A:n kanssa ja oli kyllä kiva, sen karusellin voitot menee lapsille, ketkä on huostaanotettu ja että heillä on ruoka ja asuinpaikka, jos oikein ymmärsin.

IMG_3147
IMG_3148
20141214_113645
Se, että kaikki katsoisivat kameraan on sula-mahdottomuus!
20141214_113946

Tän jälkeen hostit lähtivät kotiin ja mä jäin kavereiden kanssa. Nathalie oli tullut travel monthilta vielä viikonlopuksi Seattleen, niin nähtiin vielä pikaisesti. Louise oli myös meidän kanssa ja Amanda ja Anna tuli vähän myöhemmin.

IMG_2548

Seuraavaksi ohjelmassa meillä oli mennä underground tourille Amandan ja Annan kanssa. Tää oli täynnä Seattlen historiaa, mutta tiivistettynä, Seattle on palanut maantasalle joskus aikoja sitten ja sen jälkeen jotenkin rakennettiin, että katutaso nousi ja siellä on vanhat jalkakäytävät ja seinät maan alla. Oli ihan mielenkiintoinen ja opas osasi tosi hyvin hommansa. Se paikka oli vähän creepy, mutta olen onnellinen, että tein sen!

IMG_2577
IMG_2578
IMG_2589
IMG_2603
IMG_2613
IMG_2620
Keskittynyt...
IMG_2626
Ton alapuolella oltiin!
IMG_2649
IMG_2656

Viimeinen suunniteltu ohjelma päivälle oli Ikea. Mentiin ikeaan vielä viimeisiä ostoksia tekemään ennen joulua. Ja tietenki piti syödä lihapullat!


Ikean jälkeen oli jo pilkkopimeää, joten päätettiin mennä katsomaan jouluvaloja. Täällä on sellainen katu, missä aina panostetaan jouluvaloihin (jälkikäteen kuultiin hosteilta, että ne on ollut samat valot sielä viimeiset parikymmentä vuotta). Valot oli tosi sympaattisesti tehty ja talot olivat lähinnä suloisia, ei ollut mennyt liian yli valojen laitto, mitä olin olettanut.

IMG_2679
IMG_2693
IMG_2698
IMG_2699
IMG_2700
IMG_2705
IMG_2722
IMG_2731
IMG_2743
IMG_2745
IMG_2758
IMG_2771
IMG_2773
IMG_2798

Kiitos Amandalle päivän kuvista!

Illalla varattiin Amandan kanssa päiväretki Leavenworthiin ensi viikonlopulle. Viikonloppu tuntui toisaalta tosi pitkältä, kun tehtiin niin paljon kaikkea, mutta toisaalta taas tosi lyhyeltä ja nukuttua tuli aivan liian vähän.

Tänään maanantaina aloitin tytöt 7.30, en ole aloittanut niin aikasin varmaan kertaakaan mun vuoden aikana ja kyllä tökki ja olisi väsyttänyt!


Mentiin carkeekkiin Amandan ja sen pienen tytön kanssa. Ihana huomata kuinka tytöt leikkivät niin hyvin yhteen, aikasemmin A oli aina se vauva, niin se ei paljon leikkinyt, mutta nykyään on jo iso tyttö!

IMG_3172
IMG_3173
IMG_3174
IMG_3176


Illalla olen vaan kotona, yritän käydä ajoissa nukkumaan!

- Hanna

ps. Neljän viikon päästä tähän aikaan olen jo Havajilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti