keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Luistelua ja joulukuusen koristelua!

Sunnuntaina aamulla soi herätyskello yhdeksältä ja kymmeneltä hyppäsin bussiin kohti Seattle Centeriä, Ines ja Lisa tulivat samaan bussiin ja suunnattiin siis luistelemaan. 

Mä oon aina vihannut luistelua, mutta se olikin ihan hauskaa, vaikka en nyt mikään hyvä ole, mutta paljon parempi kuin moni sielä.. Luistimet oli ihan kauheat vuokraluistimet ja kyllä tuli jalat kipeäksi nopeasti. Porukkaa myös oli paljon, eikä se kaukalo ollut mikään iso, lapsia sai varoa ihan kokoajan. 




Tämän jälkeen otettiin monorail downtowniin, mistä otettiin bussi northgateen. Käytiin red robinissa syömässä ja sen jälkeen lähdin kotiin. 


Makoilin kotona ja kattelin leffoi, hostit oli jossain vaiheessa hakenut joulukuusen tai mikä puu nyt lieneekään. Illalla kävin vaa kamulta hakemassa viimeisen kolikon mun kolikko kokoelmaan, se oli sielä jo melkein kuukauden ollut, mutta nyt vihdoin sain sen! 

Maanantaina hengailtiin vaan kotona A:n kanssa ja käytiin nopeasti kaupassa. Suunnittelin, että leppoisin korvapuusteja, mutta jäi vielä ajattelun tasolle.. 


Illalla en myöskään mennyt mihinkään, suurimmaksi osaksi siksi, kun hostit sanoivat, että koristelevat kuusen ja olisi kiva, jos osallistuisin. 

Noh, eihän sitä kuusta saatu vielä koristeltua, koska se kaatusi päivällä, niin piti ostaa uusi jalka ja varmistaa, että puu pysyy pystyssä! 

Tiistaina mentiin Joselle playdateille ja oli kyllä taas niin helppo aamu ja aika meni nopeasti. 


Illalla vihdoin koristeltiin se kuusi! Ja oli kyl tosi ihanaa, kun oltiin kaikki yhdessä, eikä ollut edes mitään riitoja tai mitään!














Skypettelin myös Tiian kanssa, ensimmäistä kertaa Tiian lähdön jälkeen. Outoa, kun aika menee nopeesti ja oikeasti tuntuu, että kokoajan on kiire ja menossa johonkin! 

Tänään, keskiviikkona mulla oli kulmien värjäys ja sen jälkeen leikittiin leikkialueella alderwood mallil. Tultiin kotiin päiväunille, perus päivä! 

Nyt oon off, hostäiti ollut myöhässä vähän joka päivä ja nyt on mulle "velkaa" tunnin, joten pääsen varmaan perjantaina tunnin aikasemmin! 

Hyvää loppu viikkoa! 

- Hanna  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti