tiistai 25. marraskuuta 2014

Keilailua ja nälkäpeliä!

Lauantaina hengailin sängyssä ja luin kirjaa johonkin kolmeen asti, kunnes puoli neljän aikaan kävin hakemassa Amandan. "Pienen" odottelun jälkeen päästiin aloittamaan peli joskus puoli kuuden aikaan. Pelattiin tunti ja sen jälkeen Ines ja sen kaverit lähtivät katsomaan amerikkalaista jalkapallo peliä ja me mentiin Amandan kanssa syömään.




Käytiin syömässä burgermasterissa. Ollaan puhuttu viime keväästä asti, että siellä pitää käydä ja nyt saatiin vihdoin aikaiseksi. Ruoka nyt ei ollut mitään kummoista, mutta erityisen siitä tekee se, että ajat auton ravintolan parkkipaikalle ja kun olet valmis tilaamaan, laitat valot päälle ja sieltä tulee tarjoilija kysymään tilauksen ja sen jälkeen tuovat ruoan autoon, syöt autossa ja sen jälkeen maksat. Koko aikana sun ei tarvitse nousta autosta kertaakaan, niin amerikkalaista! Noh, nyt ollaan taas yhtä kokemusta rikkaampana. 


Illalla päätettiin vuokrata ensimmäinen nälkäpeli leffa red boxista, siellä ei ollut kuin blue-ray jäljellä, otettiin se ja mentiin Amandalle. Heiltä ei sitten löytynytkään blue-ray soitinta, päädyttiin siis meille katsomaan elokuvaa. 

Ennen leffan alkua K oli hengailemassa meidän kanssa, kun A oli jo nukkumassa ja N oli samaisessa pelissä, mihin Ines ja tytöt menivät. Elokuva oli edelleen yhtä hyvä ja oon onnellinen, et katsoin sen uudelleen, ennen uudempia. 



Sunnuntai aamuna Nadine ajoi meille ja tästä lähdimme perinteiselle Seattle downtown kierrokselle.. Ajoin auton lähelle Seattle Centeriä, missä pällisteltiin hetki space needlee. Sen jälkeen otettiin monorail downtowniin, missä käytiin ensimmäinen Starbucks, pike place market, jossa oli enemmän elämää, kuin aikaisemmilla kerroilla. Sunnuntaisin sielä on paljon myyjiä ja joku kalanheitto show? Sieltä suunnattiin ällö-purkkaseinälle ja piti Nadinen oma purkka sinne laittaa. 

"Nähtävyyksien" jälkeen suunnattiin cheesecake factoryyn myöhäiselle lounaalle. Nyt saa kyllä taas olla taukoa cheesecake factorystä..









Tämän jälkeen lähettiin kohti kotia. Nadine lähti myös kotiin, hengailin hetken hostien kanssa ja myöhemmin menin Amandalle, missä katsottiin nälkäpeli elokuva numero 2. 

Ensimmäinen on aina parempi, mutta ei toinenkaan huono ollut. Kolmas mennään katsomaan keskiviikkona.

Maanantaina oli taas työmotivaatio jossain erittäin kaukana.. Pojilla lomaviikko koulusta, koska torstaina on thanksgiving, jippii! Maanantaina N meni sentään koulun kanssa johonkin päiväretkelle, mutta mulla oli kaksi pienempää, oltiin maple leafissa puistossa Amandan ja sen pikkuisen kanssa, sekä törmättiin Agaan ja sen hostlapsiin. 









A ja K nukahti ennen lounasta, kauhean kiukuttelun saattelemana ja sitä samaa kiukuttelua olikin koko Iltapäivä.. 

Illalla ajoin northgateen, mistä otin bussin downtowniin. Siellä oli joku mielenosoitus menossa, koska joku poliisi oli ampunut jonkun nuoren, ilman syytä kai? Sitten nähtiin kamun (Lauran "poikaystävä") kanssa ja mentiin gameworksiin, syötiin dinneri ja pelattiin kaksi tuntia, kaikenlaisilla koneilla ja sitten ilmakiekkoa ja biljardia, oli kyllä hauskaa. Ikävöidään Lauraa kovasti täällä ja odotetaan neidin paluuta! 



Sitten ihana tiistai ja kaikki kolme lasta.. Aamulla mentiin arena sportsiin, eli pomppulinna paikkaan, mihin Jose tuli myös lasten kanssa. Oli hauskaa, sai hikipäässä pomppia lasten kanssa, kun A mua tarvitsee aika paljon vielä. No oikeesti ei edes, neiti osaa kiivetä itse isoon liukumäkeen ja laskea alas, kunhan vaan isot lapset antavat tilaa! Ainoa työ mulla oikeastaan oli pitää A:n puolia, kun isompia lapsia oli niin paljon.



Iltapäivällä K ja A nukkuivat ensin ja sitten N, kunhan oli eka riehunut ja herättänyt pienet.. Eli mulle ei taukoa tullut! 

Illalla lähdin vielä poikien ja hostäitin kanssa ruokakauppaan. Tänään vähän rauhallisempi ilta, onneksi olen päässyt flunssasta eroon, nyt pitäisi enään jostain etsiä salimotivaatiota.. Ei hirveesti ole, kun tuntuu, että kokoajan on pimeetä, masentaa. 

Kyllä täältä taas noustaan, mukavaa viikkoa kaikille! Ja hyvää thanksgivingiä kaikille au paireille. 

- Hanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti