keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Turhin viikko ikinä..

Oli ehkä maailman turhin viikonloppu! Lauantaina makasin puoli päivää kotona, kunnes Laura oli off. Kyl me sit jotain kehiteltiin illaksi. Ei me mihinkää selvitty kumminkaa, oli ihan mukava ilta!

 

Sunnuntaina maattiin Lauralla ja katottii pari leffaa, siinähän se päivä menikin. 

Maanantaina oli perus-työpäivä. Pojat meni kouluun ja mä jäin A:n kanssa. Käytiin A:n kanssa ensin postitoimistossa ja sen jälkeen pankkiautomaatilla. 




Iltapäiväl haettiin pojat ja hengailtiin vaa kotona. 

Illalla en lähtenyt mihinkään, kun meille tuli vieraita. Hostäitin vanhemmat ja veli, sekä hostäitin serkku ja sen mies ja sit hostäitin serkun mies New Yorkista. Oli oikein mukava ilta, syötiin ja juotiin hyvin ja juteltiin paljon kaikesta.

Illalla skypettelin vielä äitin kanssa, pitäisi alkaa pikkuhiljaa tekee koepakkauksia ja kattoa, että paljon on tavaraa kertynyt.. Näyttää nyt siltä, että äiti tulee lentämään kahen ison matkalaukun kanssa losista Suomeen muutaman viikon päästä, niin mulla on edes jonkunlaiset mahdollisuudet saada kaikki mun tavarat mahtumaan yhteen matkalaukkuun, kun lähden travel monthille ja Suomeen.. 

Kauhistuttaa, kun pitäisi tosiaan viimeistään ensi viikolla valita lentopäivä, mihin cc sitten yrittää varata mun paluulennot.. En tiiä, et haluunko mä oikeesti Suomeen, mutta kyllä se on nyt aika palata, ainakin toistaiseksi. 103 päivää jäljellä au pairina. 

Tiistai lähes yhtä turha päivä kuin maanantai. Aamupäivällä mentiin yhen taiwanilaisen tytön luokse playdateille, oltiin siis minä, Jose ja Amp lapsinemme. 








Oli huippu helppo aamu, lapset leikkivät tosi kivasti ja muut hoitivat ruoan laiton! Ampin hosteilla on ihan valtava talo, löytyy sieltä torni ja rakastuin siihen tornihuoneeseen. Talossa kerroksia on tosiaan viisi ja olin ihan eksyksissä, mutta portaita siellä on joka päässä taloa. Oli kyllä hieno ja lapset ovat myös saaneet kaiken, mitä ovat osanneet toivoa! Pomppulinna on ulkona, mitä ei kyllä sateisen sään takia voitu käyttää ja trampoliini löytyy sisältä. Lapset tykkäsivät ja olihan se talo upea! 

Siihen loppu mun päivän mielenkiintoisuus! Iltapäiväl lapset nukku ja leikittiin muovailuvahalla. 

Illalla makasin kotona ja luin ja kattelin netflixiä. 



Keskiviikko päivistä turhin.. Aamulla heitin pojat kouluun, tultiin takasin kotiin, laitoin A:n nukkumaan, koska K piti hakea koulusta jo yheltä. 

Skypetin mun ihanan Annan kanssa pari tuntia, ekaa kertaa Annan lähdön jälkeen!! Oli kyllä huippua, pitää taas skypetellä pian, pus pus! 





A heräsi siinä jossain vaiheessa ja kylvetin neidin ja syötiin lounasta. Tän jälkeen haettiin K koulusta, käveltiin kotiin ja laitoin lapset nukkuu. 



Tänää satoi ekaa kertaa kunnolla vettä, niin lapset olivat ihan innoissaan siitä vedestä! Haha, mustaki oli kiva kävellä sinne koululle edestakasin vesisateessa.. Sitten, kun oli sadetakki päällä, niin oli kauhee hiki, kun ei täällä kuitenkaan kylmä oo! 

Iltapäivällä taas vähän muovailuvahailuu ja sit olin off. 



Syötiin äsken tossa yhessä dinneriä, hostäiti kysyi, että mitä tapahtuu aina, kun äiti tulee kotii.. Kauhee kiukuttelu, vaikka mun kanssa ei oo ollut mitään! 

Treffataan Lauran kanssa kohta ja mennään lenkille. 

Elikkäs, jos en vielä tarpeeksi montaa kertaa sanonut, niin ollut maailman turhin viikko, haha.. 

- Hanna 

5 kommenttia:

  1. _MITÄ_? onko sulla 103 päivää jäljellä XDDDD mä kun jotenkin aattelin että sähän oot ihan vasta mennyt sinne. AIVAN HULLUA TÄÄ AJANKULU!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Niimpä, mutta ihan kohta täältä tullaan jo kotiin :D

      Poista
    2. Mut toisaalta mietin kokoajan, että oonko valmis tulemaan täältä jo kotiin..

      Poista
  2. ps, turhat viikot on perseestä au pairina XDDDDDDDD hyi että muistelen kauhulla niitä lumiviikkoja kun ei päässyt minnekkään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, täällä ei niitä hirveesti yleensä oo :D meillä oli lunta kaks kertaa koko viime talvena..

      Poista