perjantai 26. syyskuuta 2014

Arkea!

Keskiviikkoiltana käytiin tosiaan Lauran kanssa lenkillä. Päätettiin lähtee käymään carkeek parkin rannas, mutta saatiin takasin päin kävellä kyllä melko pimeissä tunnelmissa, kun se matka tosiaan oli metsätietä ilman katuvaloja. Selvittiin kuitenkin hengissä! 





Torstaina mentiin Amandan ja lasten kanssa eläinpuiston sisäleikkipaikkaan, kun satoi vettä. Syötiin lounaat siellä, oli oikein mukava aamu. Tietenkin oli parempi ilma heti, kun meijän piti mennä kotiin. 






Iltapäivällä, päiväunien jälkeen mentii sandel parkkiin, missä oli yllätykseksi paljon lapsia leikkimässä. Yleensä, jos ollaan käyty siellä aamupäivällä ollaan oltu ainoat, ketä siellä on. Törmäsin myös sattumalta yhteen toiseen au pairiin, joka oli mun kanssa samalla kuntoilukurssilla, aina kiva saada vähän juttu seuraa, kun on lasten kanssa muuten vaan päivät pitkät. 

Illalla hostäiti oli myöhässä, joten en kerennyt jumppaan. Makoilin siis koko illan jälleen kotona.

Perjantai, vihdoinkin! Välil tuntu, ettei tää viikko lopu ikinä.. Aamulla satoi vaihteeksi vettä, Seattlen talvi tekee tuloaan.. No en tiedä, täällä on nyt ollut monena päivänä niin, että aamulla sataa, mutta iltapäivällä paistaa aurinko. 

Heitettiin pojat kouluun ja lähettiin A:n kanssa northgaten leikkialueelle. Amanda ja sen pikkunen liittyivät meijän seuraan. Siinä meni aamu taas  helposti. 

Syötiin lounaat ja käytiin nukkuu. Mä vähän siivosin ja sitten myös luin kirjaa ja lepäsin. 

Nyt pitää lopettaa, kun neiti alkaa heräillä tuolla! 

- Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti