tiistai 17. kesäkuuta 2014

Viikonloppu!

Perjantai iltana menin töitten jälkee Nathalielle, katottii private practisee, vaihteeks.. Ysin jälkeen Nathalie lähti juhliin, ni mä lähin sit rannalle istuu ja murehtii elämää. Haha, noh joo, nyt yritän lopettaa tän, mut helpommin sanottu ku tehty.. Siinä istuin jonku puol tuntii ja olin. Kävin kaupassa ostaa vähän herkkui ittelleni, ku jouduin viettää perjantai-illan yksin. Kotona sit söin sipsei ja suomidippii!!!! Oli kyl hyvää, vähän jotain piristystä tähän elämää. Kattelin sit netflixii tyylii kahteen asti.

Lauantaina, nukuin ekaa kertaa näin pitkää täällä!!!! Siis heräsin vähän ennen yhtä, on vissii tota univelvaa kertyny ja sit ku valvoo pitkin öitä, ni eihän siihen muuta tarvi. Sit hengailin tyhjäs talossa, kuinka oli luksusta. Sit otin bussin Lauralle ja kuinka oli helppo homma! Täst pääsee jossain 15 min ihan Lauran viereiselle kadulle bussilla.

IMG_5218


Siellä sit vähän laittauduttiin, TURHAAN! Lähettii golden gardensii rannalle, missä Gabyn synttäreitten kunniaks nähtiin. Ei meit siel paljon ollu, mut oli kyl ihan hauskaa ja sit loppujen lopuks sade tosiaa yllätti meijät, haha.. Laura ainaki jääty! Tän reissun jälkeen, kaikki meijän tavarat oli märkinä, kaikki hais savulta ja meil oli hiekkaa kaikkialla.

IMG_5219
Kivat portaat...
IMG_5223
Oltiin myöhään liikenteessä, niin nää oli tehny laittoman nuotion hiekalle..
IMG_5243
Laura <3
IMG_5244
Sato vettä..

Mentii siitä sit Lauralle ja vaihettii kuvii vaatteita, juoruiltii ja hengailtii ja käytii kaupassa, eipä mitää kummosia. Jäin sinne yöks ja myöhäseksihän se meni, ku jotkut suomalaiset oli vähän hölmöilemässä hollywoodissa......

Aamulla heräiltii ja sit nukuttii ja sit taas oltiin hereillä.. Pääsin sit sängystä viimein yheltä ylös, taas. Laura kyl palveli mulle aamupalan sänkyy, ni olin vaa laiska, haha. Sitte ku päästii ylös sängystä, niin laittauduttiin kai vähän taas ja oltii lähös kävellen kattoo jalkapalloo (joo-o, minä olin menossa kattoo jalkapalloo.....), mut sit satoki vettä. Viel puol tuntii aikasemmin paisto aurinko. Päätettii sit ottaa bussi meille ja mennä hakee mun auto, vesisadekki taas loppu. Siinä syötii ruisleipää ja Laura sai sen jalkapallonsa näkyvii meijän telkasta.

Ja lähettii me sit kattoo sitä sinne jonnekki.. Se oli joku lapsiystävällinen paikka, haha. Ni siel oli jonku verran perheitä kattomas jalkapalloo, muahan nyt ei ihan hirveesti kiinnosta jalkapallo.. Joo, nyt voin sanoo, et oon nähny mm-kisoist yhen pelin, melkee.

Heitin Lauran kotiin, ku niil oli isänpäivä dinner hostien kanssa. Mä lähin sit yksin panera breadii syömää, meijän hostit oli siis viettää isänpäivää M:n vanhempien luona. En nähny koko porukkaa siis koko viikonloppuna, nyt voi sanoo, että oli lapsivapaa vkl.

Jonkun kans mietittii, et miks isänpäivä on eri aikaa täällä ja sit suomessa ja sit muissaki paikoissa se on eri aikaa. Onks ne vaa lätkästy joihinki päivii? Äitienpäivä sit taas oli samaa aikaa täällä ja suomessa, mutta sitte taas ruotsissa on äitienpäivä eri aikaan?

Joo tosiaa hyvää jenkki-isänpäivää meijän isille sinne suomeen <3 vähän tällee jäljessä..

Illal sit kävin nappaa Lauran taas kyytiin ja lähettii kohti lentokenttää hakee noit hieman heikossa kunnossa olevii matkalaisii, no ei Tiia vaa haettii. Mut tais niillä olla aika rankka matka, sen verran hiljast porukkaa oli hän ainaki!

Kotiin ja ajoissa nukkuu, kerranki..

- Hanna

ps. Kiitos Lauralle viikonlopusta, onneks sä oot täällä <3 vielä paljon pitempää, ku noi kaks..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti