maanantai 26. toukokuuta 2014

Victoria!

Lauantai aamuna herätys oli ennen seiskaa, siitä molemmat käytiin suihkussa ja syötiin nopeesti. Sitten Tiia ja sen porukat olikin jo odottelemassa meitä pihassa.. Lähettiin ajaa kohti ferry terminaalii, mistä sitte hypättiin ferryyn. Matka kesti jonku vajaa kolme tuntia, mut suurimman osan ajasta nukuin, katkonaisesti kyllä.. En ymmärrä, miks ihmisten pitää kutitella lastaan julkisella paikalla, kun tietää, et saa sillä sen lapsen kiljumaan?! Noh, ei onneks ihan koko matkaa, että sai sitä nukuttuakin, korvatulpat olin taas unohtanut..

Victoriaan saavuttiin sit joskus 11 jälkeen, kai? Ekana suunnattii starbucksii kattoo netistä reittii ja muutenki vähä chattailee! Musta ja noista toisistaki, ni on tullu ihan hirveitä puhelinriippuvaisia.. Aina ku hengaillaa yhes, ni on niitä hetkiä, kun "sosialisoidutaan".. Eli ei puhuta toisillemme yhtää mitään, ku kaikki näpräilee omia puhelimiaa!

IMG_4542

IMG_4550

IMG_4492


Matkal sitten pysähyttiin johonki irkku pubii syömää ja ah, kun se ensimmäinen kylmä siideri oli hyvää!!

IMG_4494
Nami <3
IMG_4495


Siitä hostellille ja sitten suunnattiin kävellen johonki puistoon, mistä hehkutettiin kaikkialla! Olihan se tosi kaunis ja romanttinen, haha.. Puhuttiin vaan, kuinka sinne sit haluis mennä sen elämänsä miehen kanssa.. Noh, ehkä ei, löytyy niitä parempiakin paikkoja!

IMG_4551

IMG_4562

IMG_4564

IMG_4565

IMG_4573

IMG_4578

IMG_4576

IMG_4572
Jotku turistit sielä..
IMG_4568


Sit lähettii takasin hostellille, kello alko olee jo yli kuus.. Meil meni siel irkkupubis syödessä aika kauan! Ku palvelu oli hidasta ja tarjoilija oli nyrpee!

Siinä sit hengailtii huoneessa, vähän taas juotiin jotain ja valmistauduttiin tsekkaa Victorian yöelämää. Eihän se ollu mitään Vancouverii verrattun, mut kyl meillä ihan hauskaa oli!!

Yöllä viel lähettii Annan kans pizzalle, missä sit kaikki maailman ihmiset halus tulla puhuu just meille.. Sit yks jätkä tuli selittää, et kuinka suomessa on maailman parasta vettä ja et koulut on tosi hyviä, oltiin ihan, et mistä se tollasta tietää!? Mut on se totta, et jos ihmiset tietää suomesta yleisesti jotain, niin ne tietää koulutuksesta tai terveydenhoitopalveluista! Aina saa olla ylpeä suomalainen.

Sunnuntai aamulla soi herätys kello puol 11, puol tuntii huoneen luovutukseen! Sit pikasuihkun kautta kamat kassiin ja menoks. Jätettiin laukut säilytykseen hostellille ja suunnattii aamupalalle. Siitä sit päätettii, et otetaan turisti tour, ni nähää parhaiten, ilman autoa. Siellä me sit pörryytettii bussisssa 90 minuuttia, ei ollu yhtää liian pitkä! Aika paljon historiaa, mitä ei sit kuunneltu, mut maisemat ja talot oli upeita!!

IMG_4580

IMG_4519

IMG_4522

IMG_4523

IMG_4528


Sit lähettii ostoskeskuskee viellä.. Mä olin ihan väsyny, etten meinannu pysyy hereillä, niin päätin sitte mennä ottaa hieronnan, kun Anna ja Tiia shoppaili. Siinä mä istuin näyteikkunas, haha! Hieronta tuli kyllä tarpeeseen, vaikka niska-hartija seutu on nyt edelleen ihan kipeen, ku oli hitusen kovakourasta touhua, mut kyl tää täst helpottaa!

Siitä suunnattiin takas hostellille, mistä otettii laukut ja bussi takasin ferry terminaalille.. Ja matka kotiin sai alkaa! Kolme tuntii siinä meni ja jälleen nukuttiin! Noh, syötii me eka vähän.

Sit Seattles meit oli hakee pari meijä jenkkikaverii, heitettii Tiia eka kotii ja sit Anna tuli tähän meille viel yöks! Ihmeellistä, et tyypit on asunu koko elämänsä Seattlessa ja must tuntuu, et mä olin enemmän kartalla, kun ne..

Illal meni sit taas pitkää, ku tuli juoruiltuu taas annan kans.. Tänää mul onneks vapaapäivä ja Annaki meni vasta 11 töihin tai viettää "family timee". Täällä mä makaan omas huoneessa, skypettelin millalle ja veeralle ja nyt jumitan, voisin ottaa päikkärit!

Tänää on siis memorial day eli tyylii kaikkien hostit on vapaalla ja moni au pair on saanu siis ainakin helpotetun päivän. Uusi suomi auppari on lähössä huomenna tai tätä aikaa kai tänään kohti training schoolia ja on tulossa tänne Seattleen, ootellaan sua jo innolla tänne!! Ihan huippua, kohta me jo nähään!

Ainoo hyödyllinen asia, mitä oon saanu tänää aikaseks, on kesäkuun kuukausitapaamisen lipun osto.. Ollaa menos siis jollekki risteily jutulle, mihin kai kaikki Seattlen alueen cc-aupairit tulis! Mut ainakaa Anna ja Tiia ei oo tulossa, kun ne lomailee silloin..

Kauimmas, mihin oon päässy, on keittiö, haha! Hyvää memorial daytä teille!!

- Hanna


IMG_4540
Löysin tälläsen tuolt kätköistä.. Kuinka joku voikin olla näin söpö <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti