tiistai 22. huhtikuuta 2014

Arkea..

Kirjotan, vaikka ei oo mitää kirjotettavaa.. Kirjotan, tästä hohdokkaasta au pairin arjesta, vaikka mitään erityistä ei oo tapahtunu ja tuskin ketää ees kiinnostaa. Mut ehkä musta on kiva lukea sitten joskus kymmenen vuoden päästä, et ainiin, silloin 21. ja 22. huhtikuuta, kun olin töissä, niin käytiin leikkipuistossa ja sitte illalla kävin liikkumassa..

Noh, kirjotan nyt silti!

Maanantai aamuna olin onneni kukkuloilla, ku sain viiä N:n kouluu, on se oikeeti vaa aika hankala tapaus, ni onneks spring breakki oli vaa yhen viikon, sitä kesää edellee odotelles!

Siitä sit lähettii greenlakee K:n ja A:n kans, siellä treffattii Tiia ja sen kolme vee. Ei ollu mikää paras ilma, mut siellä me törötettii ja ootettiin sadetta, mitä ei ikinä tullu!

IMG_3369
On meil iha hauskaa..
Siitä sit kotii ja nukkuu ja sit ku lapset heräs, ni olinki melkee off.

Dinneriks meil oli uunilohta ja perunoita, nami! Ja illal tosiaa menin salille Tiian kans, treenattii enemmän ja vähemmän ja lopuks päädyttiin hot tubee..

On se kiva kirjottaa joka päiväst, ni voin sit vaikka laskee, et kuinka mont kertaa oon nähny noit suomityttöi tän vuoden aikana?

Tiistaina aamul suunnattii kirjastoon storytimelle, siel oli Amanda ja Nathalie lapsineen myös, ihan kiva nähä niitäkin, ku en kerkee iltasin pitää sosiaalist elämää yllä enää niin hyvin..

Lapset ajois nukkuu, mut lapset myös ajois hereil.. Päätin sit lähtee iltapäiväl viel puistoo, mitä yleensä ei keretä tekee, oli ihan kiva ilma, aurinko paisto, eikä ollu kylmä yhtää! K kyl välttämät halus pukee talvitakin päälle, et siinähän oli sitte!
IMG_3385

IMG_3390


Illal kuntoilukurssii, toisaalt se ei tapa ehk mun sosiaalist elämää ihan täysin, ku oon nyt lähentyny parin au pairin kans enemmän, ketä tulee nyt nähtyy pakosti pari kertaa viikos tuol..

IMG_3388

Kotii tultua dinnerit naamaa, suihkuu ja tänne peiton alle.. Kaikkia kiinnostaa, mä yritän alkaa tästä nyt koht puoliin nukkuu..

- Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti