sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sunnuntai, viikon pelastus!

Aamulla heräsin taas ihan ennen aikoja, mut sit loikoilin ja luin kirjaa sängyl, ihanan rentoo, ku ei tarvi avaa tot ovee, enne ku haluu, haha.. No tänää lapsetki oli ihanempii ja kaikki oli paremmin ku eilen!
IMG_1292IMG_1294

12 mul oli sit pt-tapaaminen jällee, nyt on kyl taas motivaatioo, toivottavasti tää jatkuu! Eräät ihmettelee, et miten yritän nyt jo elää terveellisesti, vaikken oo kerenny ees maistelee mitää näitte jenkkien herkkui tääl, mut hyvä alottaa ajois, ettei ala liikaa päästä herkuttelun makuu! Se mun pt piti kyl kunnon kidutustreenin, selkä on jo parempi, ei oo tänää ollu mitää ongelmaa.

IMG_1297 IMG_1298

Reenailun jälkee menin käymää koton laittautumas vähän ja sit treffattiin jälleen Annan ja Tiian kans, täl kertaa kolmestaa northgatesta, josta sitte otettii bussi ja lähettii downtownii. Downtownista lähti sit turistikierros, mul oli parhaat oppaat, eikä tarvinu ite ajatella yhtää, kunhan vaa noiden peräs käveli ja tässä vähän kuva saldoa..


IMG_1300
Public market on siis sellai kauppapaikka, mikä on auki vaa sunnuntaisin!
IMG_1304
Tässä välil jotai kuvamateriaalia mustakii..
IMG_1305
Hmm.. Tää oli joku kuuluisa possu jostain ja jonku takia, mun oppaatkaa ei oikee tienny.. Täl oli kyl nimiki, mutten nyt sitä kyl muista ja noissa sorkan jäljissä vai mitä lie onkaa, ni on jotain nimiä tai jotai sellast :D
IMG_1308
Hyi, purkka seinä..
IMG_1313
"Hei voitko ottaa sen kuvan nyt jo?"
IMG_1315
Tiia! Mun liikkumisseura..
IMG_1317
Pitihän se oma purkkaki sinne päästä laittaa, ällöttävä!
IMG_1325
Nam ja must on hauskaa, ku noit seahawks juttuja on niinku ihan joka puolella, meilläki on ulko-ovessa teipattun tollaiset!
IMG_1329
Piti ottaa kuva, ku täs on se joku eka starbucks tai vastaava, ku tää ketjuhan on niinku Seattlest vissii lähtösin, oon ihan perillä.. Porukkaa oli nii paljon, ettei viittiny alkaa jonottelee sisää!
IMG_1335
IMG_1342
Toi 12 on nyt joka puolella ja se on se... Ja tässä myös se areena missä seahawksit pelaa!
IMG_1350
Space needle
IMG_1352
Jotku turistit siel..
IMG_1359
Anna... Hyvin näkyy, mut se ei vissii haitannu, haha..
IMG_1361
IMG_1366
Sitte vähän pimeellä myös
IMG_1373

IMG_1383
Sit tää oli se joku keskusaukio tai muu vastaava..
IMG_1384
IMG_1386
Bussi tunneliin..
IMG_1387

IMG_1388

IMG_1389
Siinä on Seattle, tärkeitä kuvia..
IMG_1392

Sitte tultii bussilla takasin norhtgatee, mistä otin sit auton ja ajoin kotii, tääl oli lasten ja M:n lisäks M:n veli ollu vissii auttamas vähän lasten kans, ku nää lapset on välil ihan mahottomia, eikä M:l oo oikee minkää näköst auktoriteettii lapsii yleensä..

Kotona sitte istuskelin näitten kans olkkaris ja leikin vähä lasten kans.. N oli ihan kipeen olonen ja sit ku pojat oli menos nukkuu, ni mitattii N:n kuume.. Ja sitähän oli 102,5 °F eli 39,2 °C, kivaa huomenna siit koittaa mun eka pakollinen kotipäivä lasten kanssa, A:n kans on nii helppo mennä ja liikkua joka paikkaa, mut nyt meil tulee huomen olee leffapäivä ja makoilupäivä! Toivon, et N on sit oikeesti kipee, eikä hypi pitkin seinii huomen.. 

Tsemppii mulle!!

- Hanna

6 kommenttia:

  1. Ihan turhaan hymyilin tossa kuvassa, pelkkää mustaa :D ja possu on Rachel!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jep :D okeii, sit ku viel tietäisit, miks se on kuuluisa, ni olis iha hyvä ;)

      Poista
  2. Kiva turistikierros...Toukokuussa sitten livenä katsomaan kaupunkia.

    VastaaPoista
  3. Rachel Possu, ruskea säästöpossu, joka painaa yli 550 kiloa, on epävirallinen maskotti markkinoilla. Sijaitsee vain "Public Market Center" merkkin alla, Rachel auttaa kerätä yli 6000 dollaria vuotuinen auttaa Market Foundation, voittoa tavoittelematon, että saa varoja markkinoille ja sosiaalipalvelut. Huono käännös, mutta selviskö?
    T:I

    VastaaPoista