tiistai 19. marraskuuta 2013

Melkein lepopäivä!



Nyt tulee tälläi pikainen kirjotus, ku puolen tunnin pääst alkaa joku infotilaisuus, lähteville au paireille, keitten isäntäperheet on varmistunu!

Oon ollu tällä viikolla tosi ahkera kaikkien au pair juttujen suhteen, ku ens viikolla alkaa taas työt, ni sit ei töitten lomassa kuitenkaa samallail jaksa hoitaa kaikkea ja ei pystykkää, ku kaikkialle on soiteltu ja hoideltu kaikkea, ni oon just tyylii virastojen aukioloaikoin töissä sit ens viikol!

Eli viisumihaastattelun sain nyt varattua ja se on 2.12. aamulla, siitä sitte kertoilen enemmän, kyl se vähän jännittää, vaikka oon monien au pairien blogeist lukenu, et se on iha helppo homma!

Lääkärintarkastus on torstaina. Hammaslääkäri oli tänää ja muistin taas, et miks vihaan hammaslääkäreitä niin paljon!! Mutta poraamisekshan se meni.. sit oon ollu koko naama korvaa asti puuduksis sen jälkee tänää, nyt jo vähä helpottaa, mut nyt on kyl kipee!

Oon siis hoitanu kaikkii asioit koko alkuviikon, ni tänää oon sit vaa hammaslääkärii lukuunottamat maannu himas ja kattonu telkkarii ja nukkunu :D










Sitte, olin saanu jo kauheen stressin aikaseks, ku perheestä ei ollu kuulunu mitää sen jälkee, ku se oli varmistunu, et niille lähen.. Sit eilen koko päivän valitin äitille siit, ettei oo kuulunu mitää, et ärsyttävää! Ni sit heti eilen illal oli tullu viestii, et niil oli ollu tosi kiire viime viikolla, et nyt näet, miks ne tarvii mut sinne, haha. Mut tuli kyl heti parempi fiilis, ku sielt suunnalt tuli viestiä (: 






- Hanna


4 kommenttia:

  1. Jep ei kantsi kyl viisumihaastattelua jännittää! Ainoa mikä on jännää, niin on se paikka ja se tila missä se pidetään :D kantsii muuten tarkistaa hyvin se paikka tai jos meet jo edellisenä iltana, nin käydä tsekkaamassa. Eikä kannata kuitenkaan mennä sit mitenkä yliajoissa, tai kun jos sun aika on 8.55, niin ne ottaa sut silloin sisään vasta siihen koko pytinkiin. Tsemppiä, hyvin se menee :-)

    VastaaPoista
  2. Sun viisumihaastattelu on just sinä päivänä ku lähen!! :D se viisumihaastattelu oli helppo juttu, ei kannata jännittää, hyvin se menee! :) Mieki sain eilen vihdoin hirveen hermoilun jälkeen viestiä perheeltä (kiirehän niillä oli ollu) Ja sovittiin että chattaillaan sunnuntaina! Tsemppii, aika menee ku siivillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, sähän lähet jo ihan kohta!!

      Hyvä, et perheestä on kuulunu, on se kyl inhottava tunne, ku mitää ei kuulu..

      Tsemppiä sulle hirmusesti lähtöön! Onks pakkailut jo kovasti käynnis? :) haluisitko tehä jonku postauksen siitä, mitä pakkaat mukaa, must olis mielenkiintoist lukee, vois olla avuks itellekkii :p

      Poista