maanantai 15. huhtikuuta 2013

Never stop dreaming

weheartit.com


Tää on vaa mun tylsän illan tuotos ja itteni piristystä (: Ja vähä inspiroiduin tuon yhen toisen tulevan au pairin blogista! 

- Hanna

3 kommenttia:

  1. Hehe joo I♥weheartit! Oon ollu matchingissä nyt aika tasan 2 kuukautta. Ei tää nyt sinänsä oo mikään pitkä aika, mut kyllä tuntuu jo ikävältä ku oon 10 perhettä katsonut läpi eikä mikään niistä oo ollu hyvä. Mun mielestä oon tosi avarakatseinen mutta näköjään sitte en? Toivotaan että sulla menee nopsaa! Koska sulla olikaan lähtö?:)

    VastaaPoista
  2. Siis joo tää on ihan kauheeta mutta ei toikaan perhe ollu mun. :DDDDDDD Siis en tiedä pitäiskö itkeä vai mitä. Joo en tiedä onks se hyvä juttu et oon rehellisempi vai ei :D Mut hei, ala ihmees lukemaan! Jos ees osaat vähän niin kyllä se siitä paranee ;)

    VastaaPoista
  3. No siis esim sitä että jos ne kysyy how are you doing ja mua väsyttää niin sanon että "I'm feeling a little tired because I didn't sleep well last night" :D Sit ne voi just aatella et ok, toi voi olla tollane valittaja tai jotain.. emmä tiedä :D Se et mun naapuri on lukenu mun ruotsinkielistä blogia on oikeesti opettanu sille paljon, mutta se on muutenki hyvä ruotsissa:):)

    VastaaPoista