tiistai 4. marraskuuta 2014

Happy Halloween ja arkea!

Vähän on nyt vissii jääny, miten muistelin, että kirjotin torstaina viimeksi, no en.. 

Keskiviikkoon siis.. Päivällä käytiin A:n kanssa kaupassa, koska olin luvannut tehdä dinneriä koko perheelle. Yheltä meidän piti hakea K koulusta, kun oli joku aikaisempi sulkeminen ja sitten laitoin lapset nukkumaan! 

Siinä välissä valmistelin dinneriä. En tainnut ottaa yhtään kuvia, mutta tein perunamuussia ja lihakastiketta ja oli kyllä super hyvää! Ja taisi siitä kaikki tykätä, paitsi meijän nirso-K, joka ei tykkää oikeen mistään (hän ei syö perunamuussia). 

Illalla Laura tais tulla poikkeamaan meillä vai oliko vasta torstai-ilta? En muista, en tehnyt muina iltoina mitään! 

Torstaina mentiin Josen luo playdateille. 
 
 

Perjantaina saatiin uusi pyykkikone, niin se päivä meni pyykkiä pestessä! 

Iltapäivällä, kun olin hakenut pojat koulusta, mentiin kotiin ja alettiin valmistautua Halloweenia varten. Lapset ja minä vedimme halloween asumme päälle ja hostäitin tultua kotiin, lähdettiin kimpassa central marketille. Siellä oli järjestetty jonkinlainen halloween tapahtuma, missä oli trick or treat lapsille, sekä pomppulinnoja ja ruokaa. Ihan kiva oli, vaikka ei nyt mikään sellai perus, että mennään ovelta ovelle, mikä olisi voinut olla ihan hauskaa..













Illalla lähin sitten vielä Lauralle, joka oli käynyt poikiensa kanssa kiertämässä ovelta ovelle ja ylpeili kaikkisaaliinsa kanssa, haha..

Ei lähetty Lauran kanssa illalla enään mihinkään, kun satoi vettä ja oltiin saatu bileet lauantaille.


Lauantaina heitin Lauran aamusta kamulle ja ite menin hengailee kotiin, kunnes se oli taas matkal kotiin.. 


Mentiin Lauralle laittautuu ja virittäytyy juhlatunnelmaan, vähän turhankin ajoissa.




Siitä lähettiin kuuden jälkeen sitten bussilla kohti Bothellia, missä meillä oli halloween bileet!! Oltiin ekoina, mutta oli just hyvä, porukkaa bileissä oli varmaan ainaki 50 eli talo oli täynnä. 




Mun korvat on selvästi ollut karkuteillä pitkin iltaa.. Laura lähti vähän kympin jälkeen kamulle. Yhessä vaiheessa kävi poliisit valittamassa, että on liian kova meteli. Tutustuin paljon uusiin tyyppeihin ja mitä vielä. Sain kyydin joskus kahen aikaan ja Laura, kun oli päätynyt kamulle yöksi, niin sinne menin minäkin, haha... Kyllä oli mielenkiintoinen yö! 

Aamulla Laura herätti mut 7? Haloo... Kelloja kyl käännettiin yöllä, mutta täällä käännetään jo kahelta, joten mä nyt olin vasta joskus uuden ajan mukaan kahdelta nukkumassa, niin kyllä vähän meinas väsyttää.

Sitten lähettiin syömään ja vuokraamaan leffaa ja hengailtiin kolmestaan, kamu oli kyl tosi mukava, ettei siinä mitään!



Tän jälkeen lähdettiin Lauralle, otettiin päikkärit ja sitten lähin kotiin, Laura alotti työt.

Meillä oli sitten vieraita talo täynnä, kun oli Seahawksien peli, mutta skarppasin ja pysyin hereillä. 

Maanantaina perus työpäivä, Amanda ja sen pieni kävivät meillä leikkimässä ja sitten siivoilin vähän. 


Illalla kävin pitkästä aikaa salilla, voittaja fiilis, haha! 

Tiistaina mentiin lasten ja Amandan kanssa pitkästä aikaa eläintarhaan. Ei onneksi satanut vettä, niin kierrettiin eläimiä ja lopuksi mentiin leikkimään sisälle. 


Iltapäivä meni omalla rutiinilla! 

Yritettiin skypettää Millan kanssa, mutta siitä ei tullut oikeen mitään. Kävin vielä dollar trees, eli se on sellainen kauppa, missä kaikki maksaa yhen dollarin.. 

Nyt makoilen sängyssä ja yritän vihdoin saada tän julkaistua! 

Mukavaa loppu viikkoa kaikille.

- Hanna 

2 kommenttia: