perjantai 24. lokakuuta 2014

Las Vegas & Grand Camyon

 Nyt on palattu Las Vegasista.. Siellä ei hotellissa ollut ilmaista nettiä, joten jouduin blogin kirjoittelun jättämään! 

Maanantaina auto starttasi vähän seitsemän jälkeen ja matka kohti Las Vegasia alkoi! Äiti oli ratissa ja hyvin selvittiin. Matkalla pysähdyttiin outleteille ja lähtihän sieltä vähän tavaraa mukaan jokaiselle.. 

Las Vegasiin saavuttiin valoisan aikaan, saatiin huoneet heti. Levättiin hetki ja alettiin valmistautua iltaa varten. Mun ajokortti saapui myös!! Illalla meidän tiet erkani, minä menin äidin kanssa ja muut menivät keskenään. 












Tiistai aamuna herätys oli puoli kuuden jälkeen, oltiin ostettu tour Grand Canyonille. Bussi matka kesti jotain kolme tuntia suuntaansa ja paikan päällä meillä oli eri bussi, millä liikuttiin paikasta toiseen! Grand Canyon oli upea paikka ja suosittelen kaikille, kuvista saa vain pienen osan koko upeudesta. On se ihmeellistä, miten tollaisia paikkoja on.. 








Puolenpäivän jälkeen lähdettiin jo bussilla takaisin kohti Las Vegasia. 




Illalla käytiin cheesecake factoryssä ja  kuvailemassa vielä viimeisiä kuvia. 










Keskiviikko aamuna mä hyppäsin rattiin, vaikka ei autovuokraamon kanssa ihan päästy yhteisymmärrykseen. Matkalla pysähdyttiin vielä Las Vegas kyltillä.




Outlet pysähdys kuului tähänkin suuntaan, nyt ostettiin uusi matkalaukku minulle, kun vanha matkalaukku lähtee Suomeen! 

Nyt saavuttiin reilu tunti sitten takaisin Hermosa Beachille, missä meidän hotelli sijaitsee. Muut lähtivät kauppaan, minä jäin vähän lepäilemään ja illalla mennään vielä johonkin syömään. 

- Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti